KOMMENTAR I BERLINGSKE SKREVET AF TIDLIGERE FLYGTNING FRA EX-JUGOSLAVIEN:Danmark er blevet en hæveautomat for IS-terrorister og et glasbur for rabiate imamer. Flere og flere underkaster sig den totalitære form for islam, og det bliver værre og værre for hver generation, der går.

Del artiklen:

Medierne agerer mikrofonholdere for islamister og lader de såkaldt moderate imamer og talsmænd snige sig uden om at svare på spørgsmål om, hvorvidt de går ind for eller tager afstand fra sharia. De får en platform til åbent at påvirke unge mennesker, til at skade andre mennesker, sende mindreårige til krigsområder og i det hele taget opfordre til had.

Jeg er et meget liberalt mennesker og går ikke ind for tankepolitiet. Jeg mener, selvfølgelig, at man skal have lov til at praktisere sin tro, så længe man ikke skader andre. Kald mig paranoid, men jeg har tidligere set, hvordan folks tro skader andre og tager folks liv – hvordan folk, dengang i kristendommens navn, med en præsts velsignelse, skar halsen over på mænd, kvinder og børn.

Del artiklen:

1 KOMMENTAR

  1. Vi ved det godt! Alle voksne, som følger med i samfundsforhold. Alle politikere ved det, men de fleste skal passe på deres vælgertilslutning.Vi ved nøjagtig hvordan lille Europa’s situation (ca. 12 % af verdensbefolkningen, EU ca. 7% og lille Danmark ca. 1% af EU) er, men vi optræder som en stormagt. Vores 2016 statsbudget er skruet sådan sammen, (og det holder ikke) at stat Danmark gældsætter sig med ca. kr. 165 millioner pr. døgn. Da ingen regering kan styre den deroute, vi er inde i, må vi se på, hvor vi ender! Tak, fordi du læste med.

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her