Mærsk-aktien reddes af stort aktietilbagekøb

(ARKIV) Mærsks danske hovedkvarter på Esplanaden i København, onsdag den 7. februar 2018. Kinesisk ansat i A. P. Møller blev ikke ordentligt informeret af dansk styrelse om konsekvenser af flytning tilbage til Sverige, mener forsvarer.. Det skriver Ritzau, mandag den 12. februar 2018.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix 2018)

A.P. Møller-Mærsk fortsætter med at skuffe på lønsomhed og omsætning. 1. kvartalsregnskabet bekræfter, at det bliver en lang rejse at opnå forbedret lønsomhed. Nyt aktietilbagekøbsprogram på 10 mia. kr., selvom kreditrating kun ligger to trin over Junk Bonds. Senest har Standard & Poors nedjusteret.

Fredagens 1. kvartalsregnskab fra Mærsk formåede ikke at løfte aktiekursen, selvom der blev udmeldt et nyt aktietilbagekøbsprogram på 10 mia. kr. Som bekendt er det normalt noget, analytikere og investorer belønner, og det har de sikkert også gjort denne gang. Men det underliggende regnskabsresultat skuffede, og regnskabstallene bekræfter endnu engang, at det bliver en meget lang rejse at øge lønsomhed og omsætning.

Ledelsens udmeldte årsforventning for 2019 til...

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her