Nordea: Ny strategi og ny CEO

(ARKIV) Nordea domicil i Ørestad Nord, den 6. september 2017. Mens Ringkjøbing Landbobank ligger i top, ligger landets to største banker i bunden, når det kommer til image. Det skriver Ritzau, mandag den 3. september 2018.. (Foto: Sarah Christine Nørgaard/Ritzau Scanpix)

Nordeas nye CEO præsenterede de kommende års strategi i sidste uge. Det var mere aggressivt end normalt, og det er med til at skabe tiltro til den fremtidige indtjening. Selvom udbyttet blev skåret markant, var det i store træk ventet af markedet, og vi anser fortsat aktien som attraktiv på det nuværende kursniveau.

Med udnævnelsen af Frank Vang-Jensen til ordførende direktør er der udsigt til en mindre revolution i Nordea og ikke mindst i organisationen og kulturen, selvom han allerede har ”huseret” de sidste par år som direktør for privatkundeforretningen. Allerede ved sin tiltræden i september meldte han ud, at han ville ”holde godt øje med omkostningerne” i den nye strategi, der var under udarbejdelse. Og lige netop på omkostningsområdet var det tydeligt, at...

Læs også:  SimCorps aktiekurs stiger, men konsensusestimaterne falder

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her