Ørsted-aktiens stigning er ustoppelig

(ARKIV) Dong Energy afslører selskabets nye navn på et pressemøde i hovedkvarteret i Gentofte mandag d. 2. oktober 2017. Ørsted har øget indtjeningen i årets første seks måneder. Energiselskabet har tjent 8, 6 milliarder kroner. Det skriver Ritzau, torsdag den 9. august 2018.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

Der er fortsat udsigt til vækst de næste mange år i Ørsted. Ikke mindst efter at man henover sommeren styrkede sin amerikanske position med to ”sejre” på næsten 2.000 MW i de seneste udbudsrunder på den amerikanske østkyst.

I juni og juli måned vandt Ørsted to store udbud i New York og New Jersey på 880 MW henholdsvis 1.100 MW. Det giver et betydeligt løft til porteføljen af kommende projekter, og det har givet investorerne og os mere tryghed i forhold til Ørsteds position i USA, hvor rygter om betydeligt prispres og mange nye spillere i et stykke tid har sat spørgsmålstegn ved Ørsteds muligheder. Det er nu manet i jorden, og de to projekter kan være i drift i 2024, hvis alt forløber efter planen.

Ørsted meldte i regnskabet om god fremdrift i de mange byggerier,...

Læs også:  SBS kæmper med nicifret negativ egenkapital

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her