Ørsted er igen på rekordkurs

(ARKIV) Dong Energy afslører selskabets nye navn på et pressemøde i hovedkvarteret i Gentofte mandag d. 2. oktober 2017. Ørsted har øget indtjeningen i årets første seks måneder. Energiselskabet har tjent 8, 6 milliarder kroner. Det skriver Ritzau, torsdag den 9. august 2018.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

Ørsted har fået sit første store projekt i Taiwan tilbage på sporet, og fokus vil i de næste måneder især være på udfaldet af tre udbudsrunder på den amerikanske østkyst, som kan udgøre en risiko ovenpå årets flotte kursstigning.

Ørsted kunne dagen før fremlæggelse af regnskabet for 1. kvartal fortælle, at bestyrelsen har taget den endelige investeringsbeslutning om at igangsætte det første store projekt (Changhua 1 og 2A) i Taiwan, som vi fokuserede på i vores seneste omtale.

Den såkaldte FID (Final Investment Decision) kommer i kølvandet på den usikkerhed der blev skabt, da de offentlige etableringstilladelser blev forsinket, og dermed gjorde det umuligt for Ørsted at underskrive en elkøbsaftale med det lokale forsyningsselskab til 2018-tariffen og i stedet...

Læs også:  Stoxx 600: Europæiske aktier i kortsigtet salgssignal

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her