STG-afkast kan overstige 10% pga. et højt udbytte

Arkivfotos af Scandinavian Tobacco Group ARKIVFOTO 2016 af Scandinavian Tobacco Group 3.februar 2016, produktion- - Se RB 25/5 2016 08.21. Scandinavian Tobaccos første regnskab. Scandinavian Tobacco Group har leveret sit første regnskab siden børsnoteringen i februar uden overraskelser. Her fabriksdirektør Jan Nielsen. (Foto: Thomas Lekfeldt/Scanpix 2016)

Scandinavian Tobacco Group (STG) befinder sig på et meget specielt marked, hvor vækst ikke er en sandsynlig mulighed. Men det er ikke ensbetydende med, at aktien er en dårlig investering.

Selvom man opererer på et marked i tilbagegang er der stadig mulighed for omsætningsvækst i kraft af opkøb, og for indtjeningsvækst i kraft af effektiviseringer. STG arbejder aktivt indenfor begge linjer, og i oktober 2018 lancerede man programmet ”Fuelling the Growth”, som bl.a. indebar nedlæggelse af 100-120 administrationsstillinger.

Normalt handler et selskabs forventninger til indeværende regnskabsår om omsætningsvækst, men med et vigende marked er det naturligt, at STG fokuserer mere på indtjening og cash flow. Der forventes således en organisk vækst i EBITDA på mere end 5%...

Læs også:  Ugens Vindere & Tabere: Netcompany, Pandora & Chemo topper

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her