Tryg tæt på kurstoppen fra 2015

(ARKIV) Trygs hovedkontor i Ballerup, mandag den 9. oktober 2017. I årsregnskabet for 2017 leverer Tryg en bundlinje, der mindede meget om resultatet i 2016. Det skriver Ritzau, tirsdag den 23. januar 2018.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix 2018)

Trygs aktiekurs har henover de seneste måneders uro klaret sig bedre end markedet. Relativt set er aktien altså blevet markant dyrere, selvom Alka-opkøbet er faldet på plads, og regnskabet viste at driften fortsat er solid.

Regnskabet for 4. kvartal 2018 viste en pæn udvikling indenfor privatområdet med en præmievækst på 4,5% uden Alka. Tryg forventer også en pæn udvikling indenfor privatområdet i 2019 med baggrund i stigende kundeloyalitet og gentegningsrate. I det lys kan det overraske lidt, at Tryg i lighed med sidste år kun guider en præmievækst på 0-2% i 2019 uden Alka. Det dækker over fortsat usikkerhed om især de store norske erhvervskunder, som her i januar modtager prisforhøjelser. Et vist frafald må forventes, og det er således ifølge CEO Morten Hübbe...

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her