Annonce

Log ud Log ind
Log ud Log ind
Kultur

Odense Bulldogs fighter for fortsat overlevelse

Prosper Raaberg

torsdag 05. september 2019 kl. 13:29

Odense Bulldogs, et ishockeyhold i landets fornemmeste række Metalligaen, kom ud af sæsonen 2018/19 med et resultat før skat på 307.847 kr. i forhold til et minus på 1,1 mio. kr. sæsonen før. Omsætningen steg fra 4,7 mio. kr. til 5,0 mio. kr. Bulldogs Odense ApS, som selskabet bag rettelig hedder, formål er at ”drive professionel ishockey, virksomhed med anden sport, underholdning og event og hertil relateret ejendomsudvikling- og udleje samt øvrig relateret virksomhed.”

Ledelsen skriver om årets resultat: ”Selskabet har tabt over halvdelen af selskabskapitalen og er derfor omfattet af selskabslovens bestemmelser om kapitaltab, men forventer at kunne retablere kapitalen ved overskudsgivende drift de kommende år. Første del af en nødvendig turn-around proces er sat i gang, og har allerede ført til en væsentlig reduktion i omkostningerne,” skriver ledelsen i sin beretning.

På den baggrund var de sportslige resultater også forventeligt begrænsede med tilsvarende forventede lavere indtægter. Selskabet noterer dog tilfredshed med, at tiltagene allerede har forbedret resultatopgørelsen i forhold til foregående år. Selskabet har måtte korrigere negativt med 53.783 kr. på grund af en tidligere fejl, men har til gengæld foretaget en kapitalforhøjelse til overkurs, så der er blevet tilført 120.000 kr. til egenkapitalen, der dermed forbedres med 300.000 kr. til minus 964.484 kr.

Ledelsen skriver om årets forventning, at ”… da selskabets kortfristede gældsforpligtelser overstiger (…) omsætningsaktiverne, kan det indikere en usikkerhed om selskabets evne til at fortsætte driften. Men resultatet for regnskabsåret 2018/19 er positivt, og der er budgetteret med et positivt driftsresultat i regnskabsåret 2019/20. (…) Ligeledes er der udarbejdet et likviditetsbudget, der viser, at selskabet har tilstrækkelig likviditet til rådighed (…) så selskabets pengeinstitut har accepteret en udskydelse af afvikling af (…) langfristede lån. (…) Hvilket giver ledelsen forudsætninger for at opfylde selskabets fortsatte drift.”

Selskabets bestyrelse består af Thomas Hertz Andersen (formand), Henrik Benjaminsen, Hans Chr. Hodal Nielsen, Arne Buch, Michael Hjortholm, Vandy Thorsen og Anders Blicher Petersen. Direktør er Ulla Vahl-Møller, som tiltrådte i slutningen af august i år og kom fra en stilling som forretningsfører i Odense Eventyr Golf. Virksomheden har ikke reelle ejere, og ledelsen er indsat som reelle ejere.

Odense Bulldogs indleder ishockey-sæsonen på udebane fredag (6.9) i Rødovre Skøjte Arena mod Rødovre Mighty Bulls.

[postviewcount]

Jobannoncer

No data was found

Mere fra ØU Kultur

Log ind

Har du ikke allerede en bruger? Opret dig her.

FÅ VORES STORE NYTÅRSUDGAVE AF FORMUE

Her er de 10 bedste aktier i 2022

Tilbuddet udløber om:
dage
timer
min.
sek.

Analyse af og prognoser for Fixed Income (statsrenter og realkreditrenter)

Direkte adgang til opdaterede analyser fra toneangivende finanshuse:

Goldman Sachs

Fidelity

Danske Bank

Morgan Stanley

ABN Amro

Jyske Bank

UBS

SEB

Natixis

Handelsbanken

Merril Lynch 

Direkte adgang til realkreditinstitutternes renteprognoser:

Nykredit

Realkredit Danmark

Nordea

Analyse og prognoser for kort rente, samt for centralbankernes politikker

Links:

RBC

Capital Economics

Yardeni – Central Bank Balance Sheet 

Investing.com: FED Watch Monitor Tool

Nordea

Scotiabank