Analytikere giver Ambu-formand smæk for direktørfyring

Ambu A/S på Baltorpbakken 13, Ballerup. Onsdag den 22 august 2018. Et af de nye medlemmer i C25-indekset, Ambu, kommer med regnskab for tredje kvartal i regnskabsåret 2017/18. Det skriver Ritzau, torsdag den 23. august 2018. Ambu A/S på Baltorpbakken 13, Ballerup. Onsdag den 22 august 2018. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

Formandsrating 2019: Når bestyrelsesformand Jens Bagers rating styrtdykker, skyldes det ikke så meget specifikt fyringen af CEO Lars Marcher, som man har forståelse for, men derimod generelt den usikkerhed, der er skabt om selskabet. Det blev også opfattet som giftigt, da formanden i august sidste år solgte ud af sin egen beholdning af Ambu-aktier.

Bestyrelsesformand Jens Bager har nøgternt set haft umådelig succes, siden han i december 2012 tiltrådte som formand i Ambu. Medicoselskabets aktiekurs er siden da 17-doblet, og så sent som i maj har Bager vist, at han kan håndtere en af de meget vanskelige opgaver, en formand kan komme ud for: At udskifte en stærk adm. direktør, der måske er blevet lidt for stærk, inden denne, til skade for selskabet, risikerer at udvikle et...

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her