Bestyrelsen for Jyske Bank får 40 procent i honorarløft

Stigende gebyrer får bundlinjen til at vokse i Jyske Bank Jyske Bank fik et resultat før skat i årets første ni måneder på tre milliarder takket være flere boligkunder.Se RB kl.08.19 den 25.10.2017 Arkivfoto: Jyske Bank. Hovedsæde, administration i Silkeborg. (Foto: Henning Bagger/Scanpix 2017)

Tema om Bestyrelseshonorarer 2019: Bestyrelsen for Jyske Bank fik et kæmpe løft i det samlede bestyrelseshonorar sidste år. Det steg fra 4,5 mio. kr. til 6,3 mio. kr. Bestyrelsesformand Sven Burkall siger, at bestyrelseshonorarer blot er øget for at indhente et efterslæb til C20-selskabers bestyrelser.

Selvom det samlede bestyrelseshonorar i Jyske Bank steg hele 40 procent, har bankens bestyrelsesformand ret i, at bestyrelsens honorar blot er bragt på niveau med andre C20 selskaber. Sven Burkall fik sidste år et formandshonorar på 1,5 mia. kr., hvilket svarer til en stigning på 67 procent i forhold til året før. Det gennemsnitlige bestyrelseshonorar for menige medlemmer steg fra 0,5 mio. kr. til 0,7 mio. kr.

”Trods det ubestridelige løft i honorarniveauet med...

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her