Tivoli har nu planer om at udvide pop-up-konceptet med fine restauranter i Det japanske Tårn til alle sæsoner.
Det fortæller Martin Bakkegaard, som er forlystelseskoncernens finansdirektør, til MarketWire.
I 2021 begyndte Tivoli at have pop-up-restauranter i tårnet over sommeren med tre forskellige Michelin-restauranter. Det viste sig at være en succes, som blev gentaget i sommeren 2022, hvorefter man udvidede pop-up-sæsonen over halloween og julen. Men forlystelseskoncernen har nu planer om, at der skal være skiftende restauranter på besøg i Det japanske Tårn i alle sæsoner fremadrettet. De første aftaler for næste år er allerede landet nu.
– Vi har vedtaget, at Det japanske Tårn egner sig til det her, og derfor vil det være en fast forlystelse, at der er en ny restaurant et par gange om året. Så planen er, at der skal være pop-up-restauranter i alle sæsoner, siger Martin Bakkegaard.
Konceptet er ifølge finansdirektøren noget, der trækker særlige gæster til, som besøger haven for at få en ekstraordinær kulinarisk oplevelse.
– Nu er det ikke den klassiske tivoligæst, som er inde og prøve forlystelser, som går over at spise Michelin-mad. Det er nogen, der tager i tivoli netop for at prøve pop-up i Det japanske Tårn, og det er derfor vi har restauranten ROKS inde i halloween, forklarer Martin Bakkegaard.
Man kan stadig nå, at komme ind og smage på frisk fisk og skaldyr fra den færøske restaurant ROKS. De er plantet i Tivoli indtil den 5. november. Fra den 18. november til 31. december overtager Vistas Rui Silvestres Det japanske Tårn. Det er en portugisisk restaurant, der kan bryste sig af at være indehaver af en Michelinstjerne.
.\\˙ MarketWire