Analytikere: Behold Jesper Nielsen i Danske Bank

(ARKIV) Danske Bank fotograferet 18. juni 2013. Pensionsselskabet, der er ejet af Danske Bank, har købt SEB Pension for 6, 5 milliarder danske kroner. Sælgeren er den svenske bankkoncern SEB Bank.. Det skriver Ritzau, torsdag den 14. december 2017.. (Foto: Kasper Palsnov/Scanpix 2017)

DirektørRating 2019: Praktisk talt alle aktieanalytikere og porteføljemanagere i Økonomisk Ugebrevs årlige DirektørRating vurderer, at Danske Banks hårdt prøvede aktionærer er bedst stillede med, at den konstituerede direktør bliver fastansat i stillingen. Bankdirektørerne i de store og mellemstore banker får bedømmelser fra den meget stærke til den ringe præstation. Det afspejler ikke mindst store forskelle i bankernes strategier.

I denne uge er det syv måneder siden, at Jesper Nielsen blev konstitueret som adm. direktør i Danske Bank, efter at Thomas Borgen trådte tilbage som følge af hvidvasksagen. Bestyrelsen leder efter eget udsagn stadig efter den rette til at tage stillingen permanent. Men stod det til de toneangivende aktører på aktiemarkedet, behøvede den...

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her