Bankernes CFO’er bedømmes meget forskelligt

(ARKIV) Sydbank fotograferet 14. maj 2017. Sydbanks indtjening faldt med én procent, men overskuddet stiger alligevel, fordi kundernes økonomi er bedre. Det skriver Ritzau, tirsdag den 20. februar 2018. (Foto: Thomas Vilhelm/Scanpix 2018)

CFO Rating 2019: I bunden af ranglisten er der en stor gruppe CFO’er, der ligger lige omkring en middelkarakter. For flere af selskaberne er forklaringen, at selskabernes aktiekursudvikling ikke har været særligt prangende. Og ofte har topdirektøren den primære kommunikation med analytikere og porteføljemanagere. CFO’erne har også i flere tilfælde en mere tilbagetrukken rolle.

Særligt for bankernes finanschefer er der overraskende stor spredning: CFO Jørn Adam Møller fra Sydbank rykker i dette års rating op på en femteplads, én plads frem i forhold til sidste år. Placeringen er af flere grunde bemærkelsesværdig: Især fordi bankens CEO Karen Frøsig i den seneste udgave af Økonomisk Ugebrev, hvor vi bragte årets CEO Rating, fik en ekstrem ringe placering. Ofte...

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her