ØU Trader: Porteføljen har afkast på 20,2% i 2020

Økonomisk Ugebrevs Portefølje ligger for 2020 aktuelt med et afkast på 20,2% – mod Copenhagen Benchmark på 19,9%.

ØU’s Portefølje har klaret sig næstbedst af 56 investeringsforeninger med danske aktier. Investeringsfonden Aktieugebrevet Invest, der tracker ØU’s portefølje med en formue under forvaltning på 41 mio. kr., har også præsteret stærkt i år. Vi har aktuelt 60% af kapitalen investeret i aktier.

Du kan følge handlerne i Økonomisk Ugebrevs Portefølje med Aktietjenesten Økonomisk Ugebrev Trader, der udsender aktietips på Mail og SMS til abonnenter om køb og salg i porteføljen.

ØU Trader består af to forskellige deltjenester:

For den forsigtige investor (Porteføljen)
Forsigtige investorer med en investeringshorisont på 1-3 måneder eller mere vil typisk at følge Økonomisk Ugebrev Portefølje, som de seneste mange år har klaret sig betydeligt bedre end det generelle aktiemarked. Fokus er på mere solide og forsigtige aktieinvesteringer, i danske aktier og indeks certifikater.Bemærk at denne del af aktietjenesten er meget velegnet for uerfarne aktieinvestorer, som ikke ønsker at tage særligt store risici, og som gerne vil undgå de største skæverter på aktiemarkedet.

For den kortsigtede spekulant
Økonomisk Ugebrevs mere spekulative Aktietips indebærer en større risiko, dvs. både muligheder for større gevinster og større tab. Disse investeringer er typisk mere kortsigtede, helt ned til nogle få dage, hvor der hjemtages kortsigtede gevinster. I enkelte tilfælde investeres der også i gearede certifikater.

Læs også:  Hver fjerde dansker overvejer garanti trods minusrente

PRØV ØKONOMISK UGEBREV TRADER I TO UGER FOR 9 KR.


 

Vi er parate til at skrue meget hurtigt ned for aktieandelen, når og hvis det begynder at gå galt. Vi vil ikke tage hele turen med ned, som investeringsforeningerne nærmest uundgåeligt kommer til, på grund af en tvungen aktieandel på mindst 80% af kapitalen.

På flere af de tidligere Spekulative aktietips har vi også hentet gevinster i faldende markeder. Blandt andet på investeringer i certifikatet Bear SP500 x5. Samme strategi vil vi forfølge igen, når vi ser klare salgssignaler i det generelle aktiemarked. Altså at gå efter gevinster i et negativt marked.

Hensigten med de spekulative aktietips er at hente kortsigtede gevinster i både stigende og faldende markeder. De spekulative aktietips indebærer en større risiko, dvs. der både er mulighed for større gevinster, men også risiko for større kurstab.

 


Hvem er vi ? Bag Økonomisk Ugebrev Trader står Bruno Japp og Morten W. Langer, som har beskæftiget sig med danske aktier i mere end 25 år.

Økonomisk Ugebrevs analytikere har leveret aktieanalyser til erfarne private og professionelle investorer i næsten tyve år. Nu har vi lavet en ny aktietjeneste til nye og uerfarne investorer, der har brug for støttehjul for at undgå alle de sædvanlige begynderfejl, som ofte koster nybegyndere store kurstab.

Læs også:  Porteføljen fastholder lav investeringsgrad

“Økonomisk Ugebrev Trader henvender sig til almindelige investorer, der gerne vil i gang med at investere i danske aktier og certifikater. Vi tager dig i hånden og forsøger at sikre, at du ikke kommer galt afsted med kæmpetab. Vi har analyseret danske aktier i mere end 25 år, og vi kender selskaberne og deres topledelser på kryds og tværs. Historisk har vi klaret os betydeligt bedre end markedet,” siger Morten W. Langer. Chefredaktør, analytiker Økonomisk Ugebrev

“Vi har opdelt handelsbeskeder i Trader i to forskellige investeringstyper: På SMS og mail udsender vi aktietips for den forsigtige investor, der ikke ønsker at tage så store risici. Men vi udsender også aktietips for den mere risikovillige investor, der gerne vil spekulere i kortsigtede gevinster. Her er både gevinstmuligheder og risiko for kurstab større end i de forsigtige aktietips. God fornøjelse med at investere,” siger medredaktør, aktieanalytiker Bruno Japp.

Morten W. Langer (MWL) er uddannet cand. polit. Bruno Japp (BJ) er cand. merc. aud. De har begge analyseret danske aktier i mere end 25 år, og gennemført interviews med en stor andel af selskabernes ledelser.

——————————————————————–

I dag består Økonomisk Ugebrevs aktietjenester af:
> Økonomisk Ugebrev Trader,
> Analysepublkationen Økonomisk Ugebrev Formue om danske aktier,
> Økonomisk Ugebrev Life Science, om nordiske aktier indenfor farma, medtech og biotech,
> Investeringsfonden AktieUgebrevet Invest

Prøv Trader

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her