God mulighed for opjustering i 4. kvartal hos Parken

Halvårsregnskab viser lavere transferindtægter i FCK FC København havde overskud på spillehandler i første halvår, men Parken fremviser røde tal.Se RB kl.14.57 d. 28.08.2017 Arkivfoto: Parken fotograferet mandag den 20. marts 2017 i forbindelse med Parkens årsregnskab, der offentliggøres senere i dag.. (Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix 2017)

Parken Sport & Entertainments (PSE) nedjustering i halvårsregnskabet blev i denne uge delvist annulleret af en ”præcisering” af forventningerne til både omsætning og indtjening.

PSE løftede i 3. kvartalsregnskabet bunden for forventningerne til både omsætning og indtjening i 2019. Hvor man tidligere havde forventet en omsætning i niveauet 760-810 mio. kr. hæves bundgrænsen til 780 mio. kr. Samtidig forventes nu et resultat før skat i niveauet 65-75 mio. kr, hvor man tidligere satte nederste grænse ved 60 mio. kr.

Det er strengt taget kun en mindre ændring, og man kalder det da heller ikke en opjustering, men blot en ”præcisering”. Det er dog alligevel et positivt signal, at man her ved regnskabsårets afslutning ikke længere har behov for den samme margin i...

Læs også:  S&P Future: US-aktier forsøger på brud op gennem 100 dages MA

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her