Netcompanys vækstplatform er på plads

Administrerende direktør og medstifter af Netcompany André Rogaczewski, før Netcompany børsnoteres og handlen skydes i gang ved et arrangement i DR Byen i København, torsdag den 7. juni 2018. Foto Ritzau Scanpix/Philip Davali

Selvom Netcompanys regnskab for 2019 var marginalt under den seneste forventning, så har investorerne taget vel imod 2020-forventninger, som peger i retning af status quo på vækstfronten. Men vel at mærke på et højt niveau, som ser ud til at kunne fortsætte i mange år.

For 2020 forventer Netcompany en vækst på 18-20%, og det er måske lidt til den lave side i forhold til, hvad man oprindeligt forventede for 2019 (20-25%). Og måske særligt med tanke på nedjusteringerne sidste år, som primært blev begrundet i de forsinkelser som folketingsvalget medførte i projekter og udbud. I det lys burde der måske have været lidt ekstra på omsætningen fra projekter, der blev forsinket fra 2019 til 2020.

På den anden side er det utroligt svært at argumentere imod en organisk...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag aktieskolebogen "Tjen En Million På Aktier"
Du modtager efter tilmelding hos ugebrev.dk de e-mail-nyhedsbreve, du tilmelder dig ovenfor; og lejlighedsvis spørgeskemaer og særlige tilbud fra Økonomisk Ugebrev A/S.

Læs også:  Corona: Åbning af USA til påske udelukket

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her