Analytikere: Dybvad mangler fagindsigt som Danske-formand

(ARKIV) Danske Banks hovedkvarter i København, tirsdag den 25. september 2018. Millioner flød fra Socialstyrelsen til privat konto i Danske Bank over flere år. Det skriver Ritzau, onsdag den 10. oktober 2018.. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

Tidligere topdirektør i Dansk Industri, Karsten Dybvad, blev overraskende ny bestyrelsesformand for Danske Bank. Men hvad siger analytikerne egentlig til valget af en tidligere topembedsmand til posten som formand for Danmarks største bank? I Økonomisk Ugebrevs årlige Formandsrating har vi fået svar på spørgsmålet fra 19 analytikere.

Karsten Dybvad er af omgivelserne især blevet set som manden, der skal genskabe tilliden til Danske Bank efter hvidvaskskandalerne. Det betød også, at bankens storaktionær, A.P. Møller-Holding, mere gik efter en mand, der nyder stor tillid i Elite-Danmark, herunder i erhvervslivet, hos myndigheder og på Christiansborg, fremfor forretningsmæssige og finansielle fagkompetencer. Men hvad synes analytikere og porteføljeforvalterne om dette...

Læs også:  Dansk Bank: Ny EU-fond er et stærkt og positivt signal

Skriv en kommentar

Please enter your comment!
Indtast dit navn her